MOEDER VAN TESSA

Onze dochter van 10 jaar heeft de laatste week van de schoolvakantie de Summerschool gevolgd. Zij was hier zo enthousiast over dat ze liever naar de laatste dag van de summerschool ging en daardoor later naar haar pony kamp kon. Dus dit geeft voor mij aan hoeveel plezier ze daar gehad heeft. Ook merkte ze zelf al heel duidelijk verschil de eerste week op school, ze was weer gewend aan het harde werken. Persoonlijk hebben we Annelies als een enorm lieve & betrokken juf ervaren. Tessa komt met de kerstvakantie graag weer!

MOEDER VAN ILSE

Onze dochter maakt al vanaf groep 4 gebruik van de RT lessen van Annelies. Al vanaf het eerste moment was zij enorm enthousiast over Annelies en de duidelijke manier waarop zij de stof overbrengt. In middels zit onze dochter in groep 7 en gaat zij nog steeds met veel plezier naar het wekelijkse RT uurtje. Door deze uurtjes heeft onze dochter enorme stappen gemaakt. Niet alleen qua schoolresultaten, maar ook op het gebied van zelfvertrouwen en zelfinzicht. Een ontwikkeling die we voor een groot deel te danken hebben aan Annelies.

ILSE

Het is hier heel leerzaam, maar ook heel gezellig. Als je het lastig vindt op school helpt Annelies je. Het is vooral leuk leren, maar ook heel erg goed.

ISABELLA

Ik vind het fijn dat je zo rustig uitlegt. Ik begrijp het nu veel beter. Het is ook zo dat als ik het niet snap, je het nog een keer uitlegt. Het is natuurlijk ook heel gezellig.

MIKA 3 HAVO

Mijn moeder had Annelies gebeld, of ze mij kon helpen met leren. Meteen de eerst les heb ik er al wat aan gehad. Nu pak ik mijn tas de avond van te voren al in. Ook heb ik geleerd dat ik niet te lang achter elkaar moet leren. Ik heb veel aan je lessen gehad, het helpt me echt.

SOPHIE

Summerschool is heel leuk, je kan er veel leren en het is heel gezellig. Zoals ik een meisje heb leren kennen waar ik nu bevriend mee ben. Er is veel om te leren. Als je naar Summerschool gaat ben je alvast fris en fruitig om het nieuwe schooljaar in te gaan., en de juf is super lief! Kom jij ook ??

ROXY

Ik vind het heel leuk en leerzaam. Daar ben ik blij mee dank je Annelies.

TOM

Ik vond Summerschool echt gaaf! Ik heb genoten en geleerd. Ik vond het niet echt school, het was leuker. Dank!

DORUS

Ik vind rekenen hier makkelijker omdat we het in spelletjesvorm doen. Ik leer hier om te focussen. Wat ik geleerd heb sla ik in mijn hoofd op.

CHILLE

Summerschool is handig omdat je de eerste dag op school niets meer weet en nu wel. Je zou denken zonde van je vakantie, nou nee je beleeft veel dingen. Je ontmoet nieuwe vrienden en doet ook veel spelletjes.