Voor wie

Duurt zomervakantie ook net iets te lang voor jullie kinderen? Vaardigheden als lezen en rekenen zakken weg als je ze niet regelmatig oefent. Dat is niet vreemd natuurlijk, maar het is wel erg jammer voor de continuïteit van het leerproces. Op de basisschool zijn de niveau verschillen groot, en sommige kinderen hebben moeite om het tempo bij te houden. Er is immers weinig tijd op school.

Op de Summerschool is die tijd er gelukkig wel, en kijken we o.a. naar de zaken die je kind eerder niet begrepen heeft. Ook jullie kind kan het nieuwe schooljaar van start gaan met meer zelfvertrouwen.

Wat

Aan het einde van iedere zomervakantie organiseer ik een vijfdaagse Summerschool voor bovenbouw leerlingen van de basisschool. Ik maak een lesprogramma met aandacht voor specifieke hulpvragen. In een klein groepje (max 10 leerlingen) gaan we aan de slag om schoolzaken te oefenen en op te frissen. Vanzelfsprekend wisselen we het lesprogramma af met creatieve en sportieve opdrachten. Vol zelfvertrouwen aan de start van het nieuwe schooljaar. Het lijkt spannend en gek om in je vakantie naar school te gaan, maar reken maar dat je blij bent na een weekje Summerschool.

Inclusief lunch, materialen en eindverslag :  € 300,00

Wanneer

Laatste vakantieweek regio Midden :  26 t/m 30 augustus 2019   9.00 tot 15.00 uur

Inschrijfformulier

Met het verzenden van de inschrijving verklaart u zich akkoord met de betaling van € 300,00 voor de vijfdaagse Summer School. U ontvangt een inschrijvingsbevestiging en een factuur.

Akkoord