Voor wie

Heb je het gevoel dat er bij je kind tijdens toets momenten niet uitkomt wat er in zit? Is je kind erg zenuwachtig voor de CITO toets? Misschien ervaar je zelf wel een bepaalde druk nu je kind de belangrijke toetsen gaat maken, en breng je dat ongewild over op je kind?

Wat

Als voorbereiding op de CITO Entreetoets en de CITO Eindtoets  organiseer ik jaarlijks een driedaagse workshop in de kerstvakantie. Door uitgebreide instructies op taakaanpak en oefening,  raakt je kind vertrouwd met de verschillende vraagsoorten van de CITO toets.  Hierdoor herkent het vraagstellingen en ‘instinkvragen’ eerder. Als het kind weet welke tools het moet gebruiken geeft dat een enorm gevoel van zelfvertrouwen.

Je kind maakt de toets op zijn of haar eigen niveau. Dat wat erin zit, komt er nu ook uit. Deze verworven inzichten en vaardigheden zullen de kinderen op de middelbare school ook goed kunnen gebruiken.

Kosten

Inclusief lunch en lesmateriaal       € 200,00

Wanneer

Drie dagen in de kerstvakantie: 21, 23 en 24 december 2019 van 10.00 tot 15.00 uur.

Inschrijfformulier

Met het verzenden van de inschrijving verklaart u zich akkoord met de betaling van € 200,00 voor de Winter Workshop CITO Trainen. U ontvangt een inschrijvingsbevestiging en een factuur.

Akkoord